contact@gal-berceni.ro
Comuna Berceni, Ilfov Romania

Partidul GRUPUL DE ACTIUNE LOCALǍ BERCENI

aerial1
Primim candidați – nu există locuri deja stabilite
Acasa » General  »  Primim candidați – nu există locuri deja stabilite
Primim candidați – nu există locuri deja stabilite

Vrem să aducem cei mai buni oameni la Primărie și la Consiliul Local Berceni. Avem 7 săptămâni în care ne cunoaștem și ne verificăm viziunea despre viitorul comunei Berceni! Vom stabili lista finală abia în jurul datei de 15 aprilie!

Am discutat cu primii 7 vecini interesați să candideze din partea Partidului GAL Berceni la funcția de consilier local pentru comuna Berceni. Oameni foarte bine pregătiți, cu mult entuziasm și dorință de implicare.

Dar suntem deschiși tututor celor interesați să candideze! Nu există locuri deja ocupate – vom pune pe lista GAL Berceni pe cei mai buni dintre cei care doresc să candideze!

Curaj – completați formularul online de candidat! Nu implică nici o obligație, este doar o intenție de a candida! Vom discuta direct, ne vom cunoaște mai bine și vom decide împreună dacă mergem împreună pe lista de candidați!

Dar avem la dispoziție doar câteva săptămâni pentru a alege cea mai bună echipă pentru următorii 4 ani! Nu amânați – dacă credeți că puteți ajuta comuna Berceni din poziția de Primar sau Consilier Local, completați formularul online acum! www.gal-berceni.ro/alatura-te-gal/

Vasile Diaconu a anunțat deja intenția de a candida pentru funcția de Primar al Comunei Berceni din partea GAL Berceni! Dar oricine crede că ar putea fi un primar mai bun poate intra în competiția internă și Partidul GAL Berceni va decide care este cel mai potrivit candidat pentru Primăria Comunei Berceni