contact@gal-berceni.ro
Comuna Berceni, Ilfov Romania

Partidul GRUPUL DE ACTIUNE LOCALǍ BERCENI

aerial1
Declarație politica
Acasa » Alegeri 2024  »  Declarație politica
Declarație politica

Prin participarea la alegerile locale din Comuna Berceni din 09 iunie 2024, Partidul Grupul de Acțiune Locală Berceni (GAL Berceni) vizează implicarea în activitatea politico-socială și administrativă a localității Berceni.

Organizația GAL Berceni a discutat cu toate formațiunile politice reprezentative pe plan local.

Pentru realizarea scopului său principal și pentru a demostra deschiderea pentru o cooperare echitabilă și transparentă cu aceste formațiuni politice, GAL Berceni a promovat permanent următoarelor aspecte:

  1.  GAL Berceni a fost înființat la inițiativa unor locuitori, cu scopul de a deservi interesele cetățenilor din Comuna Berceni și pentru a oferi o alternativă nouă și viabilă în administrația localității;
  2.  GAL Berceni va participa cu candidați proprii la alegerile locale din 2024, atât pentru funcția de Primar al Comunei Berceni, cât și pentru Consiliul Local al Comunei Berceni;
  3.  GAL Berceni nu se va alia, nu se va alipi și nici nu se va uni cu vreuna dintre formațiunile politice existente. Dorim să fim o forță politică “independentă” care va lua decizii doar în interesul comunității locale, fără ordine de la vreun partid!
  4.  După alegeri, GAL Berceni va colabora cu toate formațiunile politice din noul Consiliu Local al Comunei Berceni! Dorim să realizăm obiectivele din programul electoral asumat de către GAL Berceni. Totodată, vom susține orice proiect benefic pentru comunitatea locală, indiferent de partidul care îl inițiază.


    Comuna Berceni, 11 aprilie 2024