contact@gal-berceni.ro
Comuna Berceni, Ilfov Romania

Partidul GRUPUL DE ACTIUNE LOCALǍ BERCENI

aerial1
Comunicat de presa – 3 iunie 2024
Acasa » Alegeri 2024  »  Comunicat de presa – 3 iunie 2024
Comunicat de presa – 3 iunie 2024

Stimați domni,

Stimate doamne,

S-a intrat în linie dreaptă în scrutinul electoral pentru alegerea administrației locale care se va desfășura duminică, 09 iunie 2024, sens în care campania electorală se va încheia oficial vineri 07 iunie la orele 23.59.

A fost o campanie dificilă și anticipăm că tot așa va continua să fie fi până la final, organizația noastră devenind ținta predilectă a unor dezinformări și atacuri mediatice, ceea ce ne întărește credința că prezența noastră ca alternativă reală și democrată pentru administrația locală a devenit foarte incomodă pentru celelalte forțe politice.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și suportul moral pe care îl resimțim în acțiunile noastre și vă asigurăm că vom rămâne aceiași echipă combativă și hotărâtă să schimbe în bine soarta acestei localități, indiferent de rezultatul votului din 09 iunie a.c.

Ne vom continua activitățile de promovare până în ultima zi a campaniei electorale și ne-am organizat astfel încât și pe toată durata zilei de 9 iunie să participăm efectiv la supravegherea activităților desfășurate și la asigurarea unui climat de ordine și corectitudine în secțiile de votare.

Avem în continuare nevoie de suportul dumneavoastră, atât prin exprimarea votului personal, cât și prin contribuția pe care o puteți aduce prin conștientizarea rudelor, prietenilor, cunoștințelor sau vecinilor, cu drept de vot pentru alegerile locale din Berceni,  pentru a participa la vot și bineînțeles, să voteze pentru reușita proiectului nostru comun, adică pe Diaconu Vasile – primar și GAL Berceni – pentru lista de consilieri.

Vă reamintim că în Berceni au fost constituite 5 secții de votare, nr.143 la Gradinița nr.3 (str. Călugăreni, nr.7), nr.144 și 145 la Școala nr.2 (Bd. 1 Mai, nr.162) și nr.146 și 147 la Școala nr.1 (Bd. 1 Mai, nr. 264), iar programul de vot este între ora 07.00 și ora 22.00 (cu posibilitatea de a fi prelungit pentru anumite situații speciale până la ora 23.59).

Vă mulțumim încă odată pentru încredere și suport și vă așteptăm la vot!

Împreună suntem puternici!

Putem mai mult!

GAL Berceni